Eline Pedersen, 16 år fra lille Bodø. Veldig glad i foto, mote, reising og trening. Du kan nå meg på elinepedersenblogg@gmail.com

 • Legg meg til som venn her!

 • The seventh day

  • 10.03.2013 kl.15:57 i Bilder

  I dag var det fantastisk å våkne. Nyvasket rom, nytt satin-sengetøy, dagslys inn vinduet og sist men ikke minst; en god bok som ventet. Jeg har lest Arven av Katherine Webb en gang før, og den er så spennende og innholdsrik at jeg måtte begynne å lese den igjen. Hvis du liker å lese, eller ikke liker å lese i det hele tatt, så anbefaler jeg denne boken.

  Søndager. Jeg liker å se på søndager som en delvis likt/ delvis hatet jente. Misforstått om du vil. Vi har de personene som hater henne fordi de ligger med skallebank og en umettelig tørst etter fylla dagen før, også har vi de som elsker henne fordi de utnytter dagen med skiturer, og koselige morgener med frokost på senga.

  Jeg liker egentlig søndager. Eller; jeg liker søndager når kvelden før har vært alkoholfri og rolig. Slik som i går. Det er ganske deilig å ha slått seg til ro, å ha funnet seg selv på en måte. Jeg trenger ikke dra ut hele tiden, og være tvunget oversosial. Jeg har innsett at jeg foretrekker å sitte på rommet mitt med en bok, musikk eller en søt te. Bare på de siste månedene har jeg vokst veldig psykisk, noe jeg er både fornøyd og stolt over. Det er nydelig å vite hvem man er, og ikke minst vil være.

  Søndag. Hva er din mening om henne?

  Eline  5 kommentarer

  Hanne

  10.03.2013 kl.16:58

  Jeg liker søndager veldig godt! Du har så veldig fin blogg, fine bilder og skriver så bra! Og du er nydelig
  Hanne: Åh, tusen tusen takk! <3

  Lille spurv

  10.03.2013 kl.18:08

  Du er så fin, vakre jente. Flink Eline, puss och kräm fra din lille spurv.
  Lille spurv: min lille spurv <33333

  Lara Mari S.

  11.03.2013 kl.13:26

  elsker søndager! fine bilder!

  Skriv en ny kommentar

  ,


  hits