Eline Pedersen, 16 år fra lille Bodø. Veldig glad i foto, mote, reising og trening. Du kan nå meg på elinepedersenblogg@gmail.com

 • Legg meg til som venn her!

 • Let's talk makeup

  • 08.03.2013 kl.23:54 i Bilder

  Makeup, makeup, makeup. En ting de fleste jenter trenger litt av. I mitt tilfelle: trenger mye av. Jeg har er merkelig forhold til sminke og det å være naturlig. Jeg kan stå foran speilet på kvelden - etter sminken er tatt av - og tenke wow, dette var ikke så ille som jeg trodde. Men dagen etterpå når jeg skal ut i offentligheten uten sminken gjemmer jeg meg bak store skjerf og hetter. Selvtillit is a bitch.

  Dette er den sminken jeg bruker hver dag - hvis latskapen ikke tar overhånd

  Ansiktsmakeup

  Estee Lauder Double Wear foundationen er relativ ny, har bare prøvd den et par ganger. Jeg har en del fregner, og denne dekker supert! Som pudder bruker jeg mineralpudder fra MAC (EVT. mineralpudder fra i.d.), Chanel Les Beiges som solpudder og Chanel Joues Contraste i fargen 74 Ultra Rose som rouge/blush.

  Øynene:

  Enkelt og greit. Dior Overcurl mascara, og LancÔme Artliner. Eyelineren tegnes som typ. cateye med lang vipp. Har gjort det i mange år, og jeg er nesten ikke gjenkjennelig uten eyeliner!!


  Øyenbryn:

  På brynene mine bruker jeg Elizabeth Arden Dual Perfection brynpudder. Om du bruker øyenbrynsblyant nå, så anbefaler jeg å prøve brynpudder. Det blir ikke så "harde" streker av pudderet :-D
  Lepper:

  Jeg er en skikkelig sucker for rosa leppestift. Min absolutte favoritt of all times er Chanel Rouge Coco Shine i fargen 56 Chance. Altså den til venstre. Synd at denne er gått ut av produksjon nå, siden den er så sinnsykt fin..

  En annen litt sterkere rosafarge, og mer kremet konsistens er Yves Saint Laurent Rouge Volupte. Jeg er litt usikker hvilken farge, tror den er i #10. Hvertfall sinnsykt kul på!

  Bruker du noe av den samme sminken som meg?

  Hvis du kunne valgt et produkt å anbefale, hvilket?

  I morgen skal jeg vise dere en ny skatt fra Mulberry som mamma kom hjem til meg med igår!! Nå skal jeg fortsette lat-fredag, suss suss! Eline.

  7 kommentarer

  Lara Mari S.

  09.03.2013 kl.09:23

  kjempe fine! god helg;*
  Lara Mari S.: Tusen takk!

  beautybaby

  09.03.2013 kl.18:04

  Gud.... ELSK! Jeg aner ikke egentlig. Mange av Maybelline's Mascara er ganske gode(The Rocket og The Falsies). Så jeg bruker ofte de istedenfor dyre mascara(som pleier å tørke opp ganske lett). Men så finnes det ikke så mange sminkemerker i Norge som Rimmel London, Revlon, NYX, etc....

  mlc

  09.03.2013 kl.18:27

  Fin blogg! Ta gjerne en titt innom bloggen min<3

  maritaextensions

  09.03.2013 kl.18:29

  Ser ut som du bruker mye bra sminke:)

  Hvis jeg skulle anbefale noe så ville det vært Kanebo total finish pudder. Det er ett 100% dekkende pudder, så da slipper du foundation og alt sånt. Mye lettere og fortere ferdig:) Brukt denne i 6 år, og er absolutt ett produkt jeg ALDRI hadde byttet ut :)

  maalinandersen

  09.03.2013 kl.18:32

  Bruker pudderet, det er utrolig bra!!

  Lise Christine

  09.03.2013 kl.19:28

  Det var mye fin sminke!

  Skriv en ny kommentar

  ,


  hits